Klikklån

Klikklån 2018-01-30T13:33:15+00:00

Klikklån er en digital nettbank som tilbyr kontantlån under ansvarlige forhold. De tilbyr lån fra 5 000 kroner opp til 40 000 kroner med en valgfri nedbetalingstid fra 12 måneder opp til 72 måneder. Det er ikke krav til sikkerhet på lån fra Klikklån, og det er ingen krav fra banken hva lånet brukes til.

Klikklån samarbeider med THORN, som siden 1975 har vært og fortsatt er en av landets største leverandører innenfor utleie av hvitevarer og finansiering av forbrukerelektronikk.

Hvilke lån tilbyr Klikklån?

Det er svært enkelt å forholde seg til Klikklån, ettersom de tilbyr et produkt – kontantlån – til alle sine kunder. Dersom du har behov for penger til å dekke mindre utgifter, kan dette være et godt alternativ for deg. Du kan søke om et kontantlån fra 10 000 kroner til 40 000 kroner, med en avbetalingsperiode på inntil 72 måneder. Et kontantlån er det samme som et vanlig forbrukslån hvor du ikke trenger å stille sikkerhet i fast eiendom og hvor banken ikke bryr seg om hva du skal bruke pengene til. På nettsiden deres finner du en lånekalkulator som forteller deg hvor store månedsbeløp du må betale for ulike lånesummer og nedbetalingsperioder.

Klikklån er opptatt av å tilby kontantlån under ansvarlige forhold. Under behandling av søknaden vil de legge vekt på at du som kunde ikke ender i en økonomisk ustabil situasjon ved å ta opp et lån. Personer med betalingsanmerkninger eller anstrengt økonomi vil av denne grunn ikke bli gitt lån.

Klikklån tilbyr en nominell rente som starter på 9,90% og maksrenten ligger på 27,60%. Løpetiden er minimum 12 måneder (1 år) og opp til 72 måneder (6 år). Men husk at du kan når som helst innfri lånet uten å betale ekstra gebyrer, og dette vil redusere rentekostnadene dine betraktelig.

Klikklån har et månedlig termingebyr på 45 kroner og og et fast etableringsgebyr på 695 kroner.

Låneeksempel

Effektiv rente 26,24%, lånebeløp 25 000,- over 5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-. Klikklån foretar alltid en individuell kredittvurdering av hver enkelt kunde og vil deretter avgjøre hvilken rente de kan tilby deg.

Hvordan søke om lån

Som navnet til banken tilsier, kan du (nesten) søke om lån bare med et enkelt klikk. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på websiden deres, og det blir automatisk gjennomført en kredittvurdering. Du får umiddelbar svar på søknaden, dette skjer direkte på websiden.

Dersom søknaden din blir godkjent og du har skrevet under låneavtalen ved hjelp av BankID, vil pengene bli overført direkte til din konto. Dersom du ikke har BankID, kan du be om å motta papirer i posten som du signerer og returnerer til Klikklån.

Hvem kan søke?

For å være berettiget for lån hos Klikklån må du ha fylt 20 år, ha fast inntekt og ha vært registrert i folkeregisteret i minimum 2 år. I tillegg kan du ikke være registrert med betalingsanmerkning.

Kundeservice

Nederst på websiden finner du kontaktdetaljer til Klikklån sin kundeservice. Du kan kontakte dem både via telefon og e-post. Det er dessverre ikke angitt noen åpningstider for kundeservice, men normal kontortid er mellom klokken 0900 og klokken 1600 på hverdager.