365 Direkte

365 Direkte 2018-01-30T13:42:02+00:00

365 Direkte tilbyr kredittkortet 365 Privat som gir deg som forbruker en rekke rabatter og fordeler, blant annet tilgang til bonusprogrammet Danske Bank Reward. Kredittkortet er kåret til best i test hele 10 ganger siden 2007, og er spesielt anbefalt til de disiplinerte brukere som er flinke å betale tilbake i tide.

365 Direkte er en avdeling i Danske Bank, som også er leverandør av nettbanken til kredittkortet. Du trenger ikke å skifte øvrige banktjenester til Danske Bank for å bli kunde hos 365 Direkte.

Hvilke lån og tjenester tilbyr 365 Direkte?

Kredittkortet 365 Privat Mastercard er et av markedets beste kort som tilbyr en mengde med rabatter og fordeler. Kredittkortet gir deg en kredittramme på inntil 50 000 kroner og maksimalt uttak i minibank er på 10 000 kroner.

Rabatter og fordeler

Kredittkortet gir en rekke rabatter på produkter som du kan spare tusenvis av kroner på i det lange løp. 365 Direkte har inn inngått en samarbeidsavtale med Ustekveikja Energi fra Geilo, som gir deg rabatt på en god strømavtale hvis du blir kunde hos dem. I tillegg får du 10% rabatt på helårsforsikring fra Travelguard, hvor du kan skreddersy din egen reiseforsikring. Du får også 10% rabatt på alle biler du leier hos Hertz bilutleie.

Ut over dette får du følgende fordeler med kredittkortet:

  • 85 øre literen i drivstoffrabatt hele året på Esso
  • 2% cashback på alle andre bensinstasjoner
  • Fri tilgang på Danske Bank sitt eget Reward-program
  • Ingen gebyrer eller årsavgift

Nettbank og SMS bank

Som kunde hos 365 Direkte får du tilgang til nettbank som gir deg full oversikt over ditt kort og forbruk. Denne kan du enkelt logge inn til ved bruk av deres egenutviklede app, som fungerer på alle smarttelefoner og nettbrett.

I tillegg kan du enkelt sjekke saldo og siste transaksjoner ved bruk av SMS bank. Alt du trenger å gjøre er å sende kodeord S til 08540 og du vil i løpet av få sekunder få en SMS tilbake med saldo og de fem siste transaksjoner fra din 365 Direkte konto. SMS banken er gratis, du betaler kun kostnaden operatøren din tar for å sende tekstmeldinger. Alt du trenger å gjøre for å aktivere SMS banken er å registrere mobilnummeret ditt hos 365 Direkte.

365 Turbospar

365 Direkte tilbyr også en egen høyrentekonto for alle som ønsker å spare 100 000 kroner eller mer. Sparekontoen gir deg månedlig utbetaling, som betyr at du opptjener deg renters rente for hver måned. Maksimalt sparebeløp er 5 millioner kroner.

Kundeservice

365 Direkte har en omfattende kundeserviceportal der du finner svar på det aller meste. De har laget en større “Spørsmål og svar” seksjon som er delt inn i 6 ulike kategorier: Faktura og betaling, Cashback, Kort og konto, Nettbank og netthandel, Renter og gebyrer og Søknadsbehandling. Her finner du svar på alt fra spørsmål rundt faktura, cashback, renter, PIN-kode, tilleggskort, mobil- og nettbank.

Skulle du ikke finne svar der, kan du kontakte dem ved å ringe eller sende e-post til deres kundesenter. Dette er åpent alle dager i uken, men det er lengre åpningstid i ukedagene (klokken 0800 til klokken 2100).