Ferratum Bank

//Ferratum Bank
Ferratum Bank 2018-01-30T13:30:36+00:00

Ferratum er en innovativ nettbank som tilbyr raske mikrolån som kan utbetales umiddelbart. Alt skjer digitalt, du trenger bare å besøke websiden deres for å fylle ut søknad og vil innen kort tid få svar på om du kan låne penger hos dem. Ferratum tilbyr to ulike lån til sine kunder, avhengig av kundens behov, med et lånebeløp fra 1000 kroner opp til 20 000 kroner.

Ferratum er tilgjengelig i 23 land, har over 500 ansatte og har hjulpet over 2 millioner kunder med sitt lånebehov.

Hvilke lån tilbyr Ferratum?

Ferratum Bank tilbyr to ulike raske, enkle og digitale lån:

Ekspresskreditt

Ekspresskreditt er et lite lån, også kalt mikrolån, som passer for kunder som har et kortsiktig behov for ekstra penger. Et mikrolån kjennetegnes ved at man låner et mindre beløp over en kort periode, og hele låneprosessen går veldig raskt. Du kan låne fra 1000 kroner opp til 6000 kroner, og for mange er dette et godt alternativ for å slippe å be om lån fra venner og familie eller å måtte ta opp et større forbrukslån.

Det er svært enkelt å søke om Ekspresskreditt og kostnadene er oversiktlige.

Credit Limit

Ferratum sitt Credit Limit lån er et mer fleksibelt låneprodukt enn Ekspresskreditt hvor du kan søke om en høyere lånesum, fra 1000 kroner opp til 20 000 kroner. Dette vil gi deg et større handlingsrom hvor du har penger tilgjengelig når du selv måtte ønske det. Du mottar en låneramme fra Ferratum, og så velger du selv når du ønsker å overføre penger til kontoen din – uten å måtte søke på nytt. Og du betaler kun for det beløpet du overfører – som gjør Credit Limit til et meget fleksibelt låneprodukt.

Om du velger et Credit Limit lån, vil du som ny kunde får 30 dagers rentefri kreditt. Dette er uavhengig av antall uttak og lånebeløp i perioden. Men det er viktig å huske på at dersom

hele lånebeløpet ikke betales tilbake innen 30 dager vil bankens ordinære vilkår for renter og avgifter gjelde.

Egen mobil bank

Ferratum lansert nylig en mobil bank som gir deg som kunde enkel tilgang til gratis valutakontoer, gratis uttak i EU og mulighet til å overføre penger via SMS. De har utviklet en egen app som kan lastes ned både på iOS og Android telefon og er knyttet opp til ditt Ferratum debetkort som du mottar når du blir kunde hos Ferratum.

Hvem kan søke?

Du må være minst 21 år for å søke om lån hos Ferratum. I tillegg må du ha BankID, en personlig e-postadresse, et norsk mobilnummer og en bankkonto i Norge.

Når søknaden er mottatt vil banken undersøke om disse forholdene er oppfylt, samt at det blir gjennomført en kredittvurdering. Normalt vil man få svar på søknaden innen 15 minutter, og ved en godkjent søknad kan du forvente å motta penger på kontoen din samme dag!

Kundeservice

Ferratum kan kontaktes kostnadsfritt på telefon eller e-post. De er tilgjengelig på hverdager fra klokken 0900 til klokken 1700. I tillegg har de en omfattende “Ofte stilte spørsmål”-seksjon hvor du kan finne svar på det meste rundt lån, tilbakebetaling og vilkår.