Komplett Bank

//Komplett Bank
Komplett Bank 2018-01-17T11:21:58+00:00

Komplett Bank ble etablert i 2014 og er en nettbank som tilbyr fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet, samt en sparekonto med attraktive vilkår. Komplett Bank har valgt å fokusere på et samlet lånetilbud, Fleksibelt Lån, hvor du søke om inntil 500 000 kroner i lån uten krav til sikkerhet. Les videre om våre erfaringer med Komplett Bank.

Komplett bank har konsesjon fra Finanstilsynet og er medlem av det norske banksikringsfondet. Komplett Bank samarbeider med Komplett Group, som er den største eieren. Komplett Group står bak flere av de største nettbutikkene i Norge og Skandinavia, herunder Komplett.no, Komplett.fi, Komplett.se, KomplettBedrift.no, Blush.no og Bildeler.no.

I feburar 2017 ble den finske versjonen av Komplett bank lansert.

Hvilke lån tilbyr Komplett bank?

Som nevnt i innledningen har Komplett Bank valgt å samle alt av lånealternativer under ett, Fleksibelt Lån og kan disponeres til hva du måtte ønske. Du trenger derfor ikke lete i jungelen av forbrukslån, fritidslån, oppussingslån, lån til refinansiering, båtlån. Kjært barn har mange navn, hos Komplett bank gjør de det enkelt – Fleksibelt lån.

Som navnet tilsier gir dette lånet deg fleksibilitet, du kan betale ned akkurat når du kan og så mye du ønsker. På lik linje kan du ta ut mer penger når du har behov for det, så lenge du holder deg innenfor den rammen du er tildelt og betaler inn minimumsbeløpet for hver måned. Men desto raskere du betaler ned, desto billigere blir lånet totalt sett.

Komplett Bank tilbyr attraktive betingelser og fleksibel nedbetaling, og renten på lånet blir beregnet individuelt for hver kunde. Ved å ha en låneramme som du fritt disponerer, kan du alltid ha en buffer for uforutsette utgifter.

Hvordan søke om lån?

På websiden til Komplett Bank fyller du inn et søknadsskjema, med ønsket lånesum. Du kan låne mellom 10 000 kroner og 500 000 kroner, og om du søker om større beløp enn 150 000 kroner må du sende inn litt ekstra dokumentasjon for å verifisere opplysningene som er gitt i søknaden.

Ved innvilgelse av lånet vil du få en rask utbetaling av lånet, og ofte skjer dette samme dag som søknaden ble sendt inn. Ved større lån (over 150 000 kroner) tar det noe lengre tid, da banken må gå gjennom innsendt dokumentasjon. Uavhengig av størrelse på lånet vil du få tilbakemelding på lånesøknaden umiddelbart.

Komplett Bank Mastercard

Komplett bank tilbyr også et kredittkort med gode betingelser for varekjøp. Du mottar nemlig både bonus og egne fordeler ved kjøp med bruk av kredittkortet. Opptjening av bonuspoeng skjer automatisk, og du kan ta ut eller bruke oppsparte bonuspoeng på alle varer på Komplett.no. Slik opptjener du bonus:

  • 3 % bonus på alle kjøp hos Komplett.no og Blush.no
  • 2 % bonus på kjøp av varer på internett*
  • 1 % bonus på øvrige varekjøp

En liten hake med dette er at maksimal opptjening av bonuspoeng er 500 per måned og 2000 per siste 12 måneder. Dog tilsvarer dette en verdi på kr 1000,- per måned og hele kr 4000,- per år ved uttak av bonus ved kjøp av Komplett-varer hos Komplett.no.

Kredittkortet tilbyr utsettelse av betaling av varekjøp rentefritt. Du kan dermed kjøpe deg ny sofa eller TV og alltid ha fast rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager.

I tillegg er den en rekke inkluderte forsikringer i kredittkortet, som gjør det svært trygt og lønnsomt å gjennomføre kjøp med kortet. Kortet har hele 4 ulike forsikringer inkludert:

  • ID-tyveriforsikringen vil sikre deg assistanse og juridisk bistand inntil 100 000 kroner ved ID-tyveri
  • Reise- og avbestillingsforsikringen dekker reisen til deg og din familie i opptil 90 dager. Betaler du reisen med kortet er inntil tre medreisende dekket.
  • Kjøpsforsikring sikrer varer på inntil 25 000 kroner dersom disse blir frastjålet ved innbrudd eller overfall eller ved skade under frakten.
  • Betalingsforsikring gir deg en økonomisk trygghet og sikrer nedbetaling dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller ufør. Ved tap av liv dekkes utestående saldo opptil 100 000 kr. Du unngår derfor at familien vil arve gjeld dersom ulykken er ute.

Høyrentekonto

Komplett bank tilbyr også en høyrentekonto med høy innskuddsrente og gebyrfri sparing. Dette er en spare- og plasseringskonto for privatpersoner for innskudd mellom 50 000 kr og 2 000 000 kr, og et veldig godt tilbud til kundene sine som da har mulighet til å spare penger med god rente. Komplett Bank er medlem av det norske banksikringsfondet, og innskudd inntil 2 000 000 kr (som også er maksimalt sparebeløp) per kundeforhold er dekket av innskuddsgarantien fra sikringsfondet. Renten kapitaliseres månedlig og det er ingen bindingstid, gebyrer eller begrensninger i antall uttak knyttet til kontoen.

Kundeservice

Det er enkelt å komme i kontakt med Komplett bank, øverst til høyre på menyen på websiden deres finner du egne symboler for å ringe dem eller sende dem e-post. I tillegg har dem utviklet et kundesenter hvor du kan finne svar på det aller meste som vedrører deres tjenester, delt inn i 5 kategorier: Lån, Kredittkort, Handlekonto og nettkjøp, Sparing og Kundeforhold.