Santander Red

//Santander Red
Santander Red 2018-01-30T13:44:24+00:00

Santander Red er et kredittkort som kan brukes til uforutsigbare utgifter eller om du ønsker å unne deg noe ekstra i hverdagen. Visa-kortet tilbyr et av markedets beste kredittkortrenter, og en øvre ramme på opptil 100 000 kroner. Initiell grense blir normalt satt fra 10 000 kroner til 50 000 kroner, basert på inntekt og alder til søker. I tillegg får man rentefri betalingsutsettelse på alle varekjøp inntil 50 dager etter kjøpet.

Santander er en del av Banco Santander, som er et av verdens største finanskonsern. Hovedkontoret for de skandinaviske landene er lokalisert på Lysaker, Oslo. I Norden har Santander over 1400 ansatt, med over 600 av disse lokalisert i Norge. Santander er ledende innenfor bil- og fritidsfinansiering, og tilbyr også kredittkort, forbrukslån og spareprodukter.

Hvilke lån og tjenester tilbyr Santander Red?

Kredittkortet Santander Red gir deg som nevnt en kredittramme på opptil 100 000 kroner, som gir deg handlefrihet til å håndtere uforutsette utgifter eller slå til på gode tilbud når du selv ønsker det. Du trenger ikke bytte bank for å kunne bruke kredittkortet. Nominell rente er på 14,89% og årlig effektiv rente er 17,1%. Du betaler ingen renter på varekjøp dersom du betaler utestående saldo ved forfall.

Du får inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse når du handler varer med ditt Santander Red kredittkort.

Eksempel på kostnad ved bruk av kredittkortet:

Du kjøper noe til 15 000 kr, og betaler tilbake med 1360,28 hver måned i ett år. Utsettelsen vil koste deg 110 kr i måneden eller totalt 1 323,39 i renter og gebyrer. Du kan trekke renteutgifter fra på skatten, så den reelle kostnaden er 79,50 kr i måneden etter skatt.

Rabatter og fordeler

Santander Red gir deg en rekke rabatter og fordeler:

Kredittkortet kan knyttes opp mot fire ulike forsikringer, slik at du kan gjøre smartere kjøp samt få en tryggere hverdag hvis uhellet skulle være ute

  • Advokatforsikring – dersom behovet for advokat skulle dukke opp, være seg i forbindelse med kjøpsrett, kontrakter, arveoppgjør, samlivsbrudd og lignende, vil du med denne forsikringen få hele 15 timer advokathjelp til prisen av én.
  • Betalingsforsikring – ved å registrere seg for betalingsforsikring er du sikret hjelp til å få betalt ned gjelden dersom økonomien får seg en knekk
  • Helseforsikring – ved sykdom eller skade slipper du å havne i en lang helsekø og vil få riktig behandling til rett tid med denne forsikringen, umiddelbart etter henvisning fra lege.
  • ID-tyveriforsikring – Dersom du frykter identitetstyveri på nettet, er dette forsikringen for deg. Denne hjelper deg med både å forebygge identitetstyveri, og bistår deg om du blir rammet.

Kickback

Når du handler med Visa-kortet Santander Red får du tilgang til fordelsprogrammet Kickback (samme som cashback hos andre selskaper), hvor du får penger tilbake når du handler på nett. Programmet inkluderer over 200 ulike nettsteder, deriblant CDON.com, Zalando og Hotels.com.

Rabatt på spisesteder

Du får også en rekke rabatter på opptil 25% på 300 spisesteder i Norge, samt en rekke

butikker, hoteller, velvære, aktiviteter, kulturopplevelser og hoteller m.m

Hvem kan søke?

Aldersgrense for å søke på Santander Red kredittkort er 18 år. Søknadsprosessen er svært enkel, du benytter deg bare av skjemaet som er tilgjengelig på websiden. Alt du trenger er en e-postadresse i tillegg til BankID eller BankID Mobil. Tilbudet er uforpliktende, så du kan velge å avbryte søknaden når du selv ønsker.

Kundeservice

Om du ønsker å komme i kontakt med Santander, så har de en formidabel kundeportal med egne kontaktpunkter for ulike produkter, også for Santander Red kredittkort. Du finner et eget kontaktskjema på websiden deres, og du kan også ringe dem på telefon i åpningstiden som er mandag til fredag fra klokken 0800 til klokken 1600.

I tillegg har Santander nylig lansert en ny chatrobot, Sandrine, som kan svare på over 1200 spørsmål. Hun er tilgjengelig hele døgnet, du finner link til chatten nede til høyre på startsiden til Santander.