Re:member

Re:member 2018-01-30T13:37:13+00:00

Re:member er en etablert långiver som tilbyr utlånsprodukter som kredittkort og forbrukslån til norske, danske og svenske kunder. Selskapet bak Re:member er EnterCard Group AB, som eies av Barclays Bank og Swedbank.

Etter sammenslåingen av Sparbank kort og Sparebank 1 kredittkort i 1999, ble EnterCard etablert. De har siden den gang etablert seg som et av Norges størst kortselskap. I 2005 ble sleskapet utvidet til et felleseid selskap sammen med Swedbank AB og Barclays Bank Plc, hvor sistnevnte er ett av de største kredittkortselskapene i verden, med over 14 millioner privatkunder bare i Storbritannia.

Entercard har i overkant 450 ansatte (med cirka 130 i Norge), med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. Re:member kredittkort er blant de mest brukte kredittkortene blant nordmenn.

Hva tilbyr Re:member?

Forbrukslån

Det er ikke alltid at inntektene strekker til når alle utgifter skal dekkes, spesielt i perioder der det dukker opp uventede utgifter som man ikke hadde lagt opp reserver til. Da kan et forbrukslån hjelpe deg på veien, og Re:member tilbyr lån fra 10 000 kroner opp til 350 000 kroner.

Fordelen med Re:member forbrukslån er at du ikke trenger å stille sikkerhet i fast eiendom eller noe annet, og du kan bruke pengene på det du selv ønsker. Ved å ha penger i bakhånd tilfelle det skjer noe uventet så vil du ha større trygghet i hverdagen.

Forbrukslånet til re:member har en rente fra 7,95% til 19,95%, avhengig av bankens kredittvurdering. Eksempel: 65 000 kroner over 5 år, nominell rente 14,42 %, effektiv rente 17,51 %. Kostnad 30 355 kr, totalt 95 355 kr.

Refinansiering

Ved å refinansiere kan du samle alt av kredittgjeld og dyre smålån i et enkelt lån. Da vil du spare penger, ettersom du slipper unna flere gebyrer, avgifter og utgifter siden du bare har ett lån å forholde deg til. I tillegg får du langt bedre oversikt over samlet gjeld, som gjør det enklere å overholde betalingsfrister og unngår purregebyr og inkassovarsler.

Ved å samle alle lån vil du totalt sett kunne ende opp med en lavere rente, som også gir deg mer penger i hverdagen. Disse kan du bruke til å betale ned refinansieringslånet raskere, eller få litt større handlingsrom i hverdagsøkonomien.

Du kan refinansiere dine lån hos Re:member opp til 350 000 kroner, og betingelsene er like som forbrukslånet som beskrevet ovenfor.

Kredittkort

Re:member tilbyr også kredittkort til sine kunder, med en av markedets høyeste kredittgrenser på hele 150 000 kroner og med inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. I tillegg har de et eget fordelsprogram, re:member reward, som gir deg rabatter i over 200 nettbutikker. Og som det ikke var nok, så følger det med en gratis reise- og avbestillingsforsikring så lenge du husker å betale reisen med kredittkortet.

Re:member har egen nettbank hvor du til enhver tid har full oversikt over hvor og når du har brukt kredittkortet. Nettbanken er koblet opp mot Re:member sin egen app, som fungerer både på iOS og Android-telefoner. Der vil du også se hvor stor rabatt du har fått på hvert enkelt kjøp. Når du mottar faktura, kan du selve velge om du vil betale tilbake hele beløpet, eller et gitt minstebeløp. Dette gir deg fleksibilitet i hverdagen.

Hvem kan søke?

For å søke på lån og kredittkort hos Re:member, må du være over 18 år, ha fast inntekt og ingen registrerte betalingsanmerkninger. I tillegg vil banken gjøre en individuell kredittvurdering for å avgjøre om søknaden kan godkjennes, og hvilken rente du blir tilbudt.

Kundeservice

Det er svært enkelt å komme i kontakt med Re:member, kundeservicen deres er åpen alle hverdager fra klokken 0800 til klokken 1800. Du kan enten ringe dem eller sende dem en e-post. I tillegg har de en døgnåpen sperretjeneste dersom du har mistet kredittkortet ditt, som kan kontaktes både fra Norge og utlandet.

Re:member har i tillegg en omfattende “Spørsmål og seksjon” på websiden sin, som gir deg svar på de aller fleste spørsmål om deres forbrukslån og kredittkort.